Hvem der?

Jeg er mor til den fineste lille pige, der vokser hurtigere end øjnene, og hjertet, kan begribe det. Bosat i Aarhus i en fin lille lejlighed med stuk, der lige akkurat har plads til at rumme vores lille familie. Vi har ikke været en familie i mere end 1 år, men det føles helt rigtigt. Som om det aldrig har været anderledes. Jeg vil ikke lægge skjul på, at det er hårdt arbejde – det med børn. Barn, indtil videre. Jeg kan slet ikke huske, hvordan det var før. Babyen har altid været her, og så alligevel ikke. Det er overvældende på mange måder, det at blive mor. Det kunne jeg skrive side op, og side ned om. I bund og grund handler det om, at man jo bare lige skal trække vejret og synke ned. Og nyde. Og tage sig tid.

Jeg har taget tilløb til denne blog et godt stykke tid. Jeg E L S K E R blogs, og de er mit daglige fix. Jeg elsker selv at fået indblik i andres familieliv, i andres liv som mor. Fordi de blogs, og de mødre, rummer at være mor, og så meget andet end at være mor. Det inspireres jeg af.
Jeg elsker at læse om søde unger, hårde tider, gode råd og mødresolidaritet. Så jeg har besluttet mig for, at det er kollektiv jeg gerne vil være en del af. Dette er mit rum, som kommer til at handle enormt meget om baby, som vel egentlig snart er et barn. Om at være mor. Og om alt det æstetiske smukke, der omgiver os, og gør hverdagen lidt sødere og lidt finere. Oven i havregrøden og take-awaymaden. Jeg er ikke hellig, absolut ikke. Velkommen til mit rum.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: